Choose your language  

Tours

Een onvergetelijke vakantie naar het binnenland van Suriname?

Suriname biedt veel mogelijkheden op het gebied van eco-toerisme; er gaat voor iedere bezoeker en toerist een nieuwe belevingswereld open.

Met het binneland dat rijk is aan cultuur, flora en fauna kan Suriname voor elke bezoeker, zijn vakantie tot een onvergetelijke maken.
U kunt er genieten van bruisende watervallen, soela’s, prachtige stranden, luieren in een hangmat of zwemmen in 1 van de vele kreekjesdie het binneland rijk is.

Wij kunnen u verschillende tours aanbieden. Onder andere Galibi daar kunt u genieten van de reuzeschildpadden, Brownsberg daar kunt u genieten
van de bruisende watervallen, soela’s en de ondergaande zon, White beach daar u kunt genieten van het strand, of onder genot van een kokosnoot liggend onder een palmboom tot rust komen.

Deze tours worden per bus,vliegtuig of boot en afhankelijk van de tour all-inclusive
aangeboden. Vele tours geven u ook de gelegenheid kennis te maken met de heerlijke culinaire kunsten die ons land rijk is.

Is het Suriname gevoel al opgewekt en wilt u genieten van een van deze prachtige tours, aarzel niet langer en klik op onderstaande link.

Voor vragen of het reserveren van een tour kunt u contact opnemen met ons